© Marmaris Haberler

Vali Orhan Tavlı Milas’ta gazilerle bir araya geldi

Gazilerle bir süre sohbet ederek istek talep ve önerilerini dinleyen Vali Orhan Tavlı “Vatanımız İçin milletimiz için kutsal değerlerimiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. ruhları şad olsun Ebediyete irtihal etmiş gazilerimize de Allahtan rahmet diliyorum sağlık afiyet bekleyen gazilerimize de Cenab-ı Allahtan sağlık afiyet niyaz ediyorum” dedi

Milas’taki birlik ve beraberlik ortamından her zaman gurur duyduğunu söyleyen Vali Orhan Tavlı Muğla Valiliği başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin 7 gün 24 saat emrinde olduğunu söyledi.

 Son yıllarda Şehit yakınları ve Gazilerimize yönelik hizmetlerin hızla hayata geçirildiğini belirten Vali Orhan Tavlı gazilere yönelik hizmetler nedeniyle Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a ve Bakanlığımıza şükranlarını sundu.

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Milas Muharip Gaziler Derneği başkanı Mehmet Sarban yakın ilgileri nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER